10 Eylül 2013 Salı

FENERBAHÇE VE KALAMIŞ MARINA
Ömrünü bitirmiş bir marinadir .Bir sürü hukuki sorunları devam etmektedir . Marina KOÇ  grubu isletmesinde olmakla birlikte nasıl devam edecek merakla beklemekteyiz . İstanbuldaki iki marina da ATAKÖY  ve  KALAMIŞ FENERBAHÇE  hukuki sorunlarla karsı karşıyadır . ATAKÖY de satışta olan mali sorunları hat safhada ne olacağı belli olmayan bir marinadır .
Kısaca KALAMIŞ marina diyeceğim , iSTANBUL yakışan bir yatırımla devam etmesi gerekir .Hukuki sorun biterse yatırımcı muhakkak kaliteyi yükselten yatırımlar yapar.
Marinanın elden geçmesi alt yapısının üst yapısının tamamen yenilenmesi gerekiyor .
Mendireklerin ponttonların düzenlenmesi kaçınılmazdır . Burada yeme -içme yerleri yoktur. Çekek sahası olmaması gereken bir marinadır .Hiç bir etkinliğe musait değildir.  YAŞAYAN bir noktası divan hariç yerleri yoktur. Sağında solunda uygunsuz etçi - kebabcılar vardır .Yine DİVAN da servis edilen klasik menü yüzyıl devam eder .Sonuç olarak yıldız versek tek yıldızı zor alır .
Ortadoğu marinası gibi bir marinadır . Daha istanbula yakışan bir noktada olması gerekir .Koku ve
kirlilk zaten hiç saymadığım noktalardır . Marinanın girişi bile berbat gözükmektedir .
İstanbul gbi çiçek ve ağacı bol bir yerde bari ağaçlandırma olsa daha iyi marina yolunda dev palmiyeler dikildi ama dikkati çekmez 20 mt yüksek ithal palmiye burada olur mu,? .Çekek bu marinada olmamaması gereken bir noktadır .Bakalım ne zaman konuya bir netlik
getirilecektir .Kadıköy marinası olan bir ilçe ama malesef marina marina degiidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder